MÉHES Hulladékfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.

Cégünk 1997. jan. 1 –én alakult, de vezetőink és munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal vették át a régi MÉH Zrt.- től az oroszlányi és tatabányai telep működését. Családias, összetartó közösség alakult ki, több munkatársunk is a kezdetektől segíti munkánkat. Az országban az elsők között kezdtünk bele az elektronikai hulladék begyűjtésébe 2005-ben, ezáltal is szélesítve tudásunkat a feldolgozható hulladékok témaköreiben. A 2019-es évben a vállalkozás élére új vezetés került, mely megpróbálja a mai kor adta lehetőségeket kihasználva, magasabb szintre emelni a Kft. által nyújtott szolgáltatásokat.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a vas- színesfém, elektronikai hulladékok begyűjtésével járó összes felmerülhető probléma kezelésével kapcsolatban. Kedves, készséges irodai alkalmazottaink mindig az ügyfelek elégedettségére törekszenek. Üzletpolitikánk alapvető részét képezi, hogy korrekten, az érvényes jogszabályoknak megfelelően, pontos mérlegeléssel nyerjük el ügyfeleink bizalmát. Több feldolgozóval, szállítóval nagykereskedővel vagyunk kapcsolatban, annak
érdekében, hogy mindig a lehető legjobb árat tudjuk biztosítani a hozzánk forduló ügyfeleknek.

Cégvezetésünk folyamatosan kutatja az újabbnál újabb lehetőségeket a vállalkozás fejlődése érdekében.

Hiszünk abban, hogy a belénk fektetett bizalmat vissza is kell adni, ezért elkötelezett támogatói vagyunk a környék több szervezetének.

Kérjük, hogy próbálják, ki szolgáltatásainkat, ígérjük, azon leszünk, hogy ne okozzunk csalódást.

 

Skrek Zoltán ügyvezető és a Méhes Kft. csapata

2800 TATABÁNYA Tatai út 16.

TEL.: +36 34 / 511 – 303

MOBIL: +36 70 / 380 – 8460

E-mail: info@mehes.eu

Nyitva tartás: H-CS: 7.30 – 14.30

Minden pénteken és a hónap utolsó munkanapján 13.00-ig tartunk nyitva